Børne og unge svømning

Børn-unge Svømning

Vi mangler  en holdansvarlig i 2018 , finder vi ikke det kan vi ikke tilbyde dette hold, så er det noget for dig , så kontakt Inge Echwald , dit barn kommer automatisk med på dette hold u/b.

 

Alle skal med færgen kl. 15.45 og er retur i Sælvig, kl. 20.30, . vi har valgt at stoppe inden vi når til dec. da der er mange ting børnene skal der.

ALder min. 8 år og helst 1,35 cm høj da det kan give nogle udfordringer hvis man ikke kan bunde, da vi kun svømmer i det store bassin

Vi vil på dette hold både lære det grundlæggende inden for svømning, og der vil blive mulighed for at tage svømmemærker.

SIK har til denne sæson selv ansat en svømmeinstruktør, så vi sikre kvaliteten af undervisningen,

Vi har lavet en aftale med Samsø Færgen så vi kan  tilbyde en sandwich bolle på færgen hjem, der er 5 at vælge imellem og den bestilles på vej over og betales der , pris 30 kr.

Vi har en ansvarlig voksen med hver gang,

for at svømning i Hou, kan lade sig gøre har vi brug for forældre der er villige til at tage 1 eller 2 ture på en sæson, er det en mulighed for jer, så meld dig ind i forældregruppen.

Vi sender nærmere info ud ca. en uge inden opstart.

skulle der ikke være nok tilmeldte, til at blive oprettet , vil alle pengene blive retuneret.

Søskende rabat 150 kr. hvis man har 2 børn med .

Vi er så heldige at vi har fået et tilskud fra Samsø Festival  der gør det muligt at sænke prisen en smule da de dækker en del af transporten, og lidt af instruktørlønnen, TAK TIL DEM.

. TORSDAG:

Vi svømmer i det store bassin

Svømmetid 1 time, kl. 17.30-18.30

Vi mødes ved billethuset senest 15 min før afgang altså kl. 15.30

 

Holdansvarlig:


Der vil på hele turen være voksne til at holde opsyn med børnene ,

Vi kan ikke garantere, at der er en voksen med i baderummet, der skal børnene selv kunne klarer det, vi hjælper selvfølgelig første gang, så de ved hvordan man gør i en svømmehal. Vores svømmeinstruktør er en mand og han vil holde øje med drengene i baderummet.

Husk når du tilmelder at det er barnet, og ikke dig der skal stå på tilmelding, er du allerede medlem af SIK kan du nemt få dit barn ind under din profil, ved at oprette det på samme mail adr.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Inge Echwald mail: sik@samsoik.dk